online
Status ; I Love Youu Biyy!
Beautiful Flowers
Blogg baruuuuuuu :)
Friday, 10 June 2011 | 03:28 | 0 Rain[s]
Heyheyyyyyyyy Pretty & Sweetie ;)

Yeahyeah akuu berjaya buad bloggg . Update bagai . mengambil masa 4 jam tak silap . mulamula internet okeyy . thenn dah nak siap tu . Internet mcm ny !@#$%^&*( hah ! . Babun tut betol -,-' . Btwww , follow lah ramai-ramai k blogg aku ny . Thanks :)

*Tutup Kes , haha . bila pulak benda alah ny jadi kes . ngok punyaaa awakk :D

Nak cerita pasal School holiday ny .Akuu happy coz school holiday ny takk boring sangat coz aku banyak jalannjalan cari makan . bhaha .* tak lawak .kau senyap okey , Jangan nak menyemak * :) . Hari tu aku pergi Family dayy . bestt gilaaa . tapi yang tak best nyaaa . Parents akuu tak ikod pergi . Ibu aku pergi Outstations dekat terengganu . Ayah aku tak dapat cuti coz cuti minggu kedua kena balik kampung . kalau cuti time family day tu . tak dapat balik kampungg . huh , terpaksalah pergi dengan adikadik yang tersayang je . :)

thenn , lepas pergi Port Dickson ade family day tu . esok hari nya aku balik kampungg . tapi malam nyaa aku tidur lambat coz tak berapa penat lah ken . hikhik . Najwa Damia kan kuat . :) Btwww aku happy gilaa dapat Cousincousin yangg spotting gilaaa . terutamanyaaa : Farah Afidah , Muhd Syamim , Iva Fatimah Azzarah , Nur Afifah Nabihah , Muhd Farhan , Maizatul Ezati , & lainlain . walaupun tak tulis . tapiii tetapp dalam ingatann . Iloveyouuuuall (!) :*

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link