online
Status ; I Love Youu Biyy!
Beautiful Flowers
Storrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry :D
Wednesday, 29 June 2011 | 02:18 | 0 Rain[s]
Assalamualaikummmm :D

Jyeahhh . Memang best lah kann tadi dekat sekolahh tak belajar . 5 masaa bhaiii . :D suka nya hati ku . kahkahkah -..- . Tak belajar cause kena dgr TEKNIK MENJAWAB BAHASA MALAYSIA  . Alhamdulillah . Dapat jugak ilmuu kan . khuikhuikhui :D . Mengambil 3 masa . Nasibb duduk dekat dewan tu tak panas :D

Okeyyyyy . Kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg . Rehat . *perut dah berjoget lambak dahh* 


Thennn , lepas rehat tuu ade Programme MoneyTree . Bestt bhaiii :D . Gilaaaa ahh . time tu ade form 1 & form 2 je kann . Memang best lahh . menjerittttttt gilaa kuat . Hahaha .  Thenn , si anak pak jojo * Aiza johari tu lah kann . Dia cabar akuu ciumm pipi syiraaa. Bhahaha . Memang aku nak buat tapi tak terbuat :D . Thennn blalalalalalaalala  ~ .



Si anak Pak jojo tuu cabar aku lagi diaaa suruhh cium pipi . akuu tengok sebelah aku ade syafiera . Akuu cium pipi diaa . Amek kauu ! kahkahkah :D 


awwww . babyyyyyy tu comel . Okeyy abaikann . Maklum lahh aku tak pernah kiss pipi BestFriends akuuu . :D . Btwwwwwwwwww , Gilaaa best tadi . Iloveyoufriends 

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link