online
Status ; I Love Youu Biyy!
Beautiful Flowers
FRIENDS (!)
Thursday, 21 July 2011 | 02:39 | 0 Rain[s]
Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmm ~

hoyhoyhoy, anybody homee ? #macambodohniyybukanrumahkaynaj -__- . maaf yaa kalau aku ade buat salah dekat korang . Act, akuu sayang kawan-kawan akuu . kenapa ? cause korang kawan aku sampai mati kay . :) taarrrrrrrrrrraa , Iloveyousomuchh . <33

Hmm , akuu minta maaf sangat-sangat . Maybe tahun niyy aku last dekat kiaramas . Mengapa? hmm , don't know lah . akuu sayang sangat nak tinggalkan korang . Entah lah wey . Akuuu rasa akuu bukan yang terbaik :| . Maaf if selama kita berkawan aku buat korang sakit hati .

Kemungkinan , akuu pindah . maybe pindah dekat putrajaya or dekat kampung akuu . rumah aku still dekat sini . Sekolah je aku pindah . Kitaaa boleh jumpe kann nanti kita hang samasama kay ? Aku sayanggg korang semuaaaaaaaaaa . ILOVEYOUSOMUCH <3

Sweet memory with you all . jaga diri if aku takde nanti kay . Muahhhh :* <3

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link